OVER ONS

REMEMBAIR

Onze passie voor videografie begon toen we onze allereerste drone kochten. Wat ooit begon als een eenvoudige opdracht om een bedrijfsplan te schrijven, groeide al snel uit tot Remembair. We zijn inmiddels een professioneel videobedrijf dat unieke momenten vastlegt en de visies van onze klanten tot leven brengt. We voelen ons vereerd om deel uit te maken van deze speciale momenten en kijken ernaar uit om samen met jou een geweldige videoproductie te maken. Samen kunnen we herinneringen vastleggen en verhalen vertellen op een manier die jouw visie weerspiegelt.

new1

REMEMBAIR

De kunst van videografie

Bij Remembair begrijpen we dat elk videoproject uniek is, en we omarmen die uniekheid met onze doordachte en gepersonaliseerde aanpak. Onze werkwijze is het fundament van ons succes, en het is een reis die we graag met jou delen.

We create, you Remembair.

WERELDREIS

Ons eigen
verhaal in beeld

Als kers op de taart een wereldreis mogen maken waarbij we alle ervaring en kennis van de afgelopen jaren in kwijt konden. Bepakt met drone, videocamera en action cam begonnen in West-amerika en geëindigd in Dubai. Veel ervaring en mooie herinnering opgedaan tijdens een periode van 3 maanden. De video van de reis is hieronder te bekijken:

Video afspelen
Copyright © Remembair 2021 - 2022
×