mede-eigenaar Rens Vogels, Sales & Branding

SALES & BRANDING

TELEFOON

CONTACT

mede-eigenaar Bas Spooren, Creative & montage

CREATIVE & MONTAGE

LOCATIE

Frontstraat 2

5405 PB Uden

FAQ

MEEST GESTELDE VRAGEN

Onze video’s zijn stuk voor stuk op maat gemaakt en uniek. Vanwege de verschillende creatieve en technische eisen van elk project is het bepalen van de prijs lastiger. Kosten variëren afhankelijk van factoren zoals projectduur, complexiteit en gebruikte technologieën. Daarom ontvangt elke videoproductie een gepersonaliseerde offerte.

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende videoprojecten en hebben de vaardigheden om jouw visie werkelijkheid te maken. Of je nu bedrijfsvideo’s, promotievideo’s, evenement aftermovies, documentaires of andere vormen van videografie zoekt, wij hebben de expertise om jouw ideeën te realiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken.

We beginnen met een persoonlijk overleg om de visie en doelen van de klant duidelijk te krijgen.

Vervolgens stellen we een plan op, inclusief storyboard, waarbij we regelmatig contact houden voor feedback.

Tijdens de opnames werken we nauw samen met de klant om de gewenste beelden vast te leggen. Na de opnames volgt de nabewerking, waarbij we actief om feedback vragen om ervoor te zorgen dat de video aan de verwachtingen voldoet.

Ten slotte leveren we de afgewerkte video aan de klant, waarbij we eventuele laatste aanpassingen bespreken voor een optimaal resultaat.

Heb je interesse in een videoproductie? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

De oplevertijd van een video is 2 weken vanaf de opnamedag. Daarnaast zijn er natuurlijk altijd mogelijkheden om de oplevertijd in overleg te verlagen. Voor diverse evenementvideo’s, bijvoorbeeld after movies voor een Instagram reel, hebben we vaker een kortere variant van de video binnen 1 tot 3 dagen na het evenement opgeleverd.